Fizetési információk

Az egyes termékek árai forintban értendőek de nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség a kiválasztott szállítási módozattól függően változik és a rendelés végén kerül felszámításra.
Fizetési módok lehetnek:

–        Bankkártyás fizetés:

Fizessen rendeléséért Bankkártyával az online felületen vagy fizethet Bankkártyával a Futárszolgálatnak utánvétel esetén is.

–        PayPal:

(A PayPal egy online számla, aminek a használatával Ön egyszerűen tud pénzt utalni anélkül, hogy ki kellene adnia az adatait a részünkre.)   Nincs még paypal számlája? Regisztrációhoz  klikkeljen ide.

–        Banki átutalás:

Fizessen rendeléséért közvetlen banki átutalással. Rendelését postázzuk, amint banki utalásának összege megérkezett számlánkra. Ha utalása 14 munkanapon belül nem érkezik meg, megrendelését automatikusan töröljük.

–        Utánvétel:

Ön a megrendelt áruért csak a csomag kézhezvételekor utánvéttel a kézbesítőnek fizet. Amennyiben nem tudunk egy megrendelésből minden árut egyszerre kiszállítani, abban az esetben a kedves Megrendelőt válasz e-mailben értesítjük az adott áru kiszállításának várható időpontjáról.